Commercieel adviseur voor PSV energie

Omschrijving

Verover je plek in het PSV energie sales team!

Ben jij PSV fan en op zoek naar een commerciële uitdaging? Dit is je kans! Wij zijn namelijk op zoek naar sales talenten die regio Eindhoven gaan voorzien van PSV energie.  Jouw voordeel? Een goed salaris en een leuke baan! 

 

De baan

Samen met jouw team ga je de deuren langs. Vervoer naar de wijk waar je werkt, wordt door ons geregeld. Bij mensen aan de deur geef je met behulp van een iPad advies over de energiecontracten van PSV energie.

Jij adviseert met een glimlach en laat je niet snel uit het veld staan. De meeste mensen bij wie jij aan de deur komt, weten namelijk niet wat de voordelen van overstappen naar PSV energie zijn. Jij vindt het belangrijk ze een helder advies op maat te geven. Natuurlijk heb jij daar als commercieel adviseur belang bij. Door je werk goed te doen, verdien je jouw salaris soms wel dubbel.

Doordat je als team optrekt, kan je ook van elkaar leren. Op hoeveel manieren kan jij de mensen thuis adviseren over PSV energie? Je kan niet alleen terugvallen op je team, maar ook op de uitgebreide verkoop- en producttraining die je doorbetaald volgt tijdens jouw inwerktraject. Hadden we al gezegd dat je die training ontvangt van dé man die deur-aan-deurverkoop van energie naar Nederland haalde? Rick Witting weet álle fijne kneepjes van het vak en deelt die graag. Dat maakt deze baan de perfecte start van jouw commerciële carrière.

Ka-Tjing! Cashen en meer:

Een beetje commerciële man of vrouw rekent op een goed salaris. Maar ook de andere arbeidsvoorwaarden zijn dik in orde:


 • Fulltime baan en wekelijkse uitbetaling;
 • Vaste dagvergoeding: € 60,- per dag. Bij een fulltime werkweek is dat € 300,-  Na 6 maanden stijgt dit naar € 80,- per dag. 
 • Daar bovenop een goede bonusregeling! Maandsalaris inclusief bonus is van €1.668,- tot maximaal € 7.800,- per maand (!);
 • Reiskosten vergoeding;
 • Doorbetaalde verkoop- en producttraining van de allerbesten in het vak;
 • Starten kan al binnen één week, maar later kan natuurlijk ook;
 • Doorgroeimogelijkheden: bijvoorbeeld tot salesmanager van jouw eigen team of juist tot vertegenwoordiger voor de zakelijke markt.

Vereisten

Natuurlijk is het handig (maar geen must) als je al wat commerciële ervaring hebt. Bijvoorbeeld als verkoper, callcenter- of horeca medewerker. Daarnaast:


 • Jij bent gedreven om jouw targets (en dus ook bonus!) te halen; 
 • Een 'nee' is voor jou niet het einde, maar een kans om daar een 'ja' van te maken;
 • Jij werkt graag zelfstandig aan de deur, maar ook binnen het team waar je mee optrekt;
 • Van de frisse buitenlucht en het contact dat je met mensen hebt, geniet je elke dag;
 • Je wilt PSV supporters nog dichter bij de club brengen.

Jouw werkgever

Wij werken al meer dan 15 jaar in de deur-tot-deur verkoop. Kwaliteit vinden wij belangrijk. Daarom trainen we onze medewerkers via onze eigen Academy. Zowel op verkoopstijl áls op productkennis. We gaan voor langdurige relaties met ons personeel. Maar liefst 80% van onze medewerkers is dan ook in vaste dienst.

Verover je plek in het PSV energie sales team!

Heb jij een positieve uitstraling, maak je makkelijk contact en heb je doorzettingsvermogen? Minimaal 3 dagen per week beschikbaar en ben je enthousiast over hoe wij met onze collega’s omgaan? Solliciteer dan direct! Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een eerste kennismaking.