Junior vertegenwoordiger buitendienst

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende sales baan waarin je kunt ondernemen? Essent Sales biedt jou de kans om jouw talenten op verkoopgebied in te zetten.


De functie:

Als junior buitendienst vertegenwoordiger op de zakelijke markt heb je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je bezoekt ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf en verkoopt aan hen de zakelijke energiecontracten van onze opdrachtgever. Je bezoekt ondernemers onaangekondigd. Het betreft een sterk commerciële functie waarbij je zelfstandig op pad gaat.


Wij vinden kwaliteit en eerlijke verkoop erg belangrijk. Je wordt intern en ‘on the job’ getraind, gecoacht en begeleid. Wij bieden je dan ook alles wat je nodig hebt om een succesvolle vertegenwoordiger te zijn.

Het gaat om een fulltime functie met werktijden van 09.00 tot 18.00 uur. Gebaseerd op jouw woonadres ga je ingedeeld worden in een bepaalde werkregio. In de volgende provincies zijn wij op zoek naar kandidaten: Limburg en Noord-Brabant.


Wat wij bieden:

  • Een basissalaris en een uitstekende resultaatafhankelijke bonus die wekelijks wordt uitbetaald. Respectievelijk bij 2, 3 of 4 verkochte contracten per dag creëer je een bruto salaris tussen de € 2.079,90 en € 6644,53 per maand;
  • Auto van de zaak;
  • Trainingen, begeleiding en coaching;
  • Een leuk team van collega’s;
  • Een informele werksfeer;
  • Als vertegenwoordiger krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om te ondernemen.

Bovendien belonen we bewezen talent na een half jaar met een contract voor onbepaalde tijd. Zo is maar liefst 80% van al onze medewerkers in vaste dienst!


Vereisten

Profiel:

Je vindt het leuk om binnen de energiemarkt te werken en je bent op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie waarbij je veel met mensen in contact komt. Je hebt flair, een commerciële drive en voelt je thuis in een zakelijke omgeving.


Heb jij een positieve uitstraling, maak je makkelijk contact en heb je doorzettingsvermogen? Ben jij fulltime beschikbaar en ben je enthousiast over hoe wij met onze collega’s omgaan? Solliciteer dan direct!