Teamleider

Omschrijving

Verkopen is een vak. En daar heb jij de nodige ervaring in. Daarnaast ben jij een geboren leider die niet alleen verteld wat er moet gebeuren maar door middel van jouw enthousiasme ook je team kan motiveren. Herkenbaar? Dan is de functie van teamleider direct sales je op het lijf geschreven!


De baan:   

Je geeft leiding, coaching en ondersteuning aan een enthousiast team van nieuwe en bestaande (junior) verkopers. Als teamleider ga je samen met jouw team de deuren langs om mensen enthousiast te maken voor energie van Essent en scoor samen met hun bonus na bonus. Jij bent eindverantwoordelijk voor het commerciële resultaat. 


Het team leert van jouw skills. Jouw enthousiasme, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen zorgen ervoor dat het team bij een “nee” niet uit het veld geslagen is. Ook niet als het de twintigste is die dag. Ze weten dat je het bij het volgende huis gewoon weer kan proberen en dat die “ja” er wel komt. Daarnaast krijgt elke verkoper een betaalde en gecertificeerde product- en verkooptraining van de man die deur-tot-deur verkoop van energie naar Nederland haalde: Rick Witting. 


Jouw werkgever

Essent – Hof Promotion werkt al meer dan 15 jaar in de deur-tot-deur verkoop. Kwaliteit vinden wij belangrijk. Daarom trainen we onze medewerkers via onze eigen Academy. Zowel op verkoopstijl áls op productkennis. We gaan voor langdurige relaties met ons personeel. Maar liefst 80% van onze medewerkers is dan ook in vaste dienst.

Vereisten

Jij hebt direct sales ervaring en wilt de verantwoordelijkheid nemen voor een geheel eigen project.  Daarnaast:

 

  • Ben jij gedreven om de groep targets en bijbehorende bonus te halen;
  • Werkt jouw enthousiasme aanstekelijk;
  • Geef je graag junior verkopers een kickstart van hun sales carriére;
  • Geniet jij van de frisse buitenlucht en het contact dat je dagelijks met mensen hebt. 

Een beetje commerciële man of vrouw rekent op een goed salaris. Maar ook de andere arbeidsvoorwaarden zijn dik in orde:

  • Fulltime baan en wekelijkse uitbetaling;
  • Salaris, helemaal op jouw ervaring afgestemd;
  • Goede bonusregeling;
  • Na een halfjaar ontvang je een  vast contract;
  • Auto van de zaak.  

Ga jij aan de slag als teamleider direct sales voor Essent? Solliciteer dan meteen. Binnen één werkdag nemen we contact met je op. Voor meer info kun je contact opnemen met onze recruiters. Vestiging Amsterdam: Simone Smit 06-12245657 | Vestiging Eindhoven & Goes: Lieuwe Smeijsters 06-13187953.