Vertegenwoordiger

Omschrijving

Als vertegenwoordiger buitendienst adviseer je zakelijke klanten uit het midden- en kleinbedrijf en geef je hen een best passend energie advies. Goed presteren wordt beloond. Je gaat een salaris verdienen tussen de € 3000,- en € 7000,- per maand.


De functie:

Als buitendienst vertegenwoordiger op de zakelijke markt heb je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je bezoekt ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf en verkoopt aan hen zakelijke energiecontracten. Je bezoekt ondernemers altijd onaangekondigd. Het is dus een soort deur aan deur verkoop maar dan niet bij mensen aan huis maar op zakelijk niveau. Het betreft een target gerichte functie waarbij je elke dag misschien wel bij 35 bedrijven binnen stapt en minimaal 2 sales per dag moet halen. 


 Je staat er niet helemaal alleen voor! Je bent onderdeel van een eerlijk en betrouwbaar bedrijf die al 16 jaar bestaat en die je volop ondersteuning en training geeft. Na je inwerkproces heb je standaard 2 keer per week een meeting met je collega vertegenwoordigers. De overige 3 dagen start je de dag telefonisch met je manager om erna rechtstreeks naar je eigen werkregio te gaan. Wij bieden je alles wat je nodig hebt om een succesvolle vertegenwoordiger te zijn. Waardering voor je werk inzet en resultaat krijg je van je collega’s en manager maar ook financieel zie je deze waardering terug.


Het gaat om een fulltime functie met werktijden van 09.00 tot 18.00 uur. Gebaseerd op jouw woonadres ga je ingedeeld worden in een bepaalde werkregio. 


Wat wij bieden:

  • Een basissalaris van € 2100,- en een uitstekende resultaatafhankelijke bonus die wekelijks wordt uitbetaald. Respectievelijk bij 2, 3 of 4 verkochte contracten per dag creëer je een bruto salaris tussen de € 3000,- en € 7000,- per maand;
  • Auto van de zaak; Ford Fiësta ST-line. Elke 4 maanden krijg je een gloednieuwe met alles erop en eraan. Ook een tankpas hoort hier natuurlijk bij;
  • Gave incentives; denk aan het weggeven van Vespa scooters en reisjes naar Lissabon;
  • Trainingen, begeleiding en coaching;
  • Doorgroeimogelijkheden; zie jij je zelf al in een functie van salesmanager?
  • Een leuk team van collega’s;
  • Een informele werksfeer;
  • Als vertegenwoordiger krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid

Bovendien belonen we bewezen talent na een half jaar met een contract voor onbepaalde tijd. Zo is maar liefst 80% van al onze medewerkers in vaste dienst!

 

Vereisten

Profiel:

Je vindt het leuk om binnen de energiemarkt te werken die aan het veranderen is en je bent op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie waarbij je veel met mensen in contact komt. Je hebt flair, een commerciële drive en voelt je thuis in een zakelijke omgeving.


Heb jij een positieve uitstraling, maak je makkelijk contact en heb je doorzettingsvermogen? Ben jij 32 of 40 uur beschikbaar, in bezit van rijbewijs B en ben je enthousiast over hoe wij met onze collega’s omgaan? Solliciteer dan direct! Binnen 1 werkdag krijg je altijd een reactie terug. Beloofd! Ook mag je onze recruiters via whatsapp benaderen, dan plannen zij direct een kennismaking in. Vestiging Amsterdam: Simone Smit 06-12245657 | Vestiging Eindhoven & Goes: Lieuwe Smeijsters 06-13187953.