Vertegenwoordiger buitendienst

Omschrijving

Als vertegenwoordiger buitendienst adviseer je zakelijke klanten en geef je hen een best passend energie advies. Jouw voordeel? Je gaat een maandsalaris verdienen tussen de € 2998,15 en € 9255,-.


Hoe ziet jouw werkweek eruit:

2x per week start je de dag met een sales meeting op ons kantoor in Eindhoven. Met een lekker bakkie koffie evalueer je samen met je sales collega's de behaalde resultaten, kijk je naar de doelstellingen en brainstorm je gezamenlijk naar de perfecte sales pitch. Vanuit deze inspirerende meeting ga je met de auto van de zaak naar je werkregio waar je zelfstandig koud bedrijven gaat binnen stappen. Je adviseert zakelijke klanten de voordelen van een nieuw energie contract. Tussendoor ga je nog naar een afspraak bij een klant waar je 2 dagen eerder bent binnen gelopen maar die toen geen tijd had. Je maakt een voordeel berekening bij deze klant en kijkt naar het best passend aanbod. De klant is overtuigd. Gaaf! Weer een klant blij gemaakt! Op naar de volgende.


De overige 3 dagen in de werkweek vertrek je vanuit huis rechtstreeks naar je werkregio. Vandaag ben jij je eigen motivatiebron en sta jij weer te popelen om veel ondernemers te ontmoeten. Jij hebt de nodige productkennis in huis om elke klant juist te adviseren en zo de doelstellingen te halen ! Weinig administratieve rompslomp zit in deze functie, doen waar je goed in bent; verkopen!


Elke dag heb je meerdere malen contact met je manager voor vragen en begeleiding. Met regelmaat ga je ook eens met een collega verkoper op pad om van elkaar te leren.


Het gaat om een fulltime functie met werktijden van 09.00 tot 18.00 uur. Gebaseerd op jouw woonadres ga je ingedeeld worden in een bepaalde werkregio. In de volgende provincies zijn wij op zoek naar kandidaten: Limburg of Noord-Brabant.


Wat wij bieden:

 • Een basissalaris van € 1894,- en een uitstekende resultaatafhankelijke bonus die wekelijks wordt uitbetaald. Respectievelijk bij 2, 3 of 4 verkochte contracten per dag creëer je een bruto salaris tussen de € 2998,15 en € 9255,- per maand;
 • Auto van de zaak;
 • Trainingen, begeleiding en coaching;
 • 23 vakantiedagen; ontspanning is net zo belangrijk!
 • Een goede werksfeer met gave personeelsfeesten en incentives.
 • Ruimte voor eigen initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt;
 • Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent.

Bovendien belonen we bewezen talent na een half jaar met een contract voor onbepaalde tijd. Zo is maar liefst 80% van al onze medewerkers in vaste dienst!


Vereisten

ouw profiel:

 • Je hebt hbo-werk- en -denkniveau;
 • Je houdt van sales en wilt bij ons je carrière een vervolg geven: je staat open voor de adviezen van de salesmanager en directe collega’s. Zodat je vanaf dag één vooruitgang boekt in het contact met je eigen klanten;
 • Je hebt een winnaarsmentaliteit: jij wilt de beste zijn en elke dag opnieuw knallen;
 • Je hebt interesse in de producten die we verkopen en maakt je productkennis gemakkelijk eigen.

Heb jij een positieve uitstraling, maak je makkelijk contact en heb je doorzettingsvermogen? Ben jij fulltime beschikbaar, in bezit van rijbewijs B en ben je enthousiast over hoe wij met onze collega’s omgaan? Solliciteer dan direct!